Bands & Koren

Gospelgroep Benefaction, Groningen

L.J.Diepstra Bedum (voorz)

Gospelgroep Benefaction bestaat sinds 1973 en heeft in de jaren van haar bestaan diverse wisselingen in de bezetting meegemaakt. In 1973 vonden een zestal personen dat er in de provincie Groningen een gospelgroep opgericht moest worden, met een ideële doelstelling.
Deze ideële doelstelling van Benefaction is om door middel van zang en muziek het geloof te verbreiden . We doen dit door mee te werken aan diverse bijeenkomsten, waaronder kerkdiensten, evangelisatiebijeenkomsten, samenkomsten in verzorgingshuizen. De tweede doelstelling van Benefaction is gelegen in de naam. De naam betekent Weldadigheid. De opbrengsten uit de optredens worden voor 90% geschonken aan goede doelen.

info@benefaction.nl
l_diepstra@hotmail.com
www.benefaction.nl

Zang- en muziekgroep Blijde Geluiden, Muntendam

Sinds 1953 is in Muntendam de Zang-en Muziekgroep Blijde Geluiden gevestigd.
Al die jaren mochten we zingen en getuigen van onze Heer en Heiland.
Dit doen we in verschillende kerken, ziekenhuizen, verzorg-en vepleeghuizen, gevangenissen etc.
Ook mochten we in het verleden getuigen in het buitenland. (o.a. Zweden, Roemenië, België) We zingen hoofdzakelijk Nederlandstalige liederen, uit verschillende bundels, los bladmuziek maar ook zelf geschreven liederen staan op ons repertoire.
De groep bestaat momenteel uit 16 leden uit verschillende geloofsgemeenschappen.
We werken op basis van kilometervergoeding.
Voor meer informatie kun(t) je/u contact opnemen met de secretaris.

info@blijdegeluiden.nl
www.blijdegeluiden.nl

DeeVee, Alphen aan den Rijn

DeeVee bestaat uit een enthousiaste groep jongens en meiden tussen de 18 en 30 jaar, en staat onder leiding van dirigent Frans Korpershoek. Door onze swingende muziek en enthousiasme willen wij een duidelijke boodschap uitdragen: Door middel van zang en muziek mensen vertellen van God’s grote liefde!

Ons repertoire bestaat uit o.a. gospels van artiesten zoals Kirk Franklin, Israel Houghton en Hillsong. Wij worden regelmatig gevraagd voor ondersteuning bij (jeugd- en praise)diensten, optredens, (kerst)concerten en bruiloften. Hierbij werken wij samen met een professioneel geluidsteam waardoor de muziek en boodschap die wij willen uitdragen nog duidelijker naar voren komt.

info@deevee.nl
www.deevee.nl

Praise & WorshipChoir Everlasting, Dordrecht

Praise & WorshipChoir Everlasting is een gepassioneerde groep mensen, bestaande uit ongeveer 22 zangers en zangeressen, een complete band, 2 technici en een enthousiasmerende dirigent. Met een divers en eigentijds repertoire willen we door middel van muziek, zang en expressie God groot maken en aanbidden. Als groep willen we onze, door God gegeven, talenten inzetten door te zingen en te getuigen van zijn liefde. Onze missie is, door te zingen vanuit ons hart, interactie met ons publiek te krijgen en hen mee te nemen in het prijzen en aanbidden van onze Grote God! From Everlasting to Everlasting, You are God!

info@everlasting.eu
www.everlasting.eu

Forte Koor, Drimmelen

Wij zijn een gemengd koor en hebben 25 leden. Ons koor zingt Nederlandse en Engelse muziek met name Golden Oldies, maar ook modernere muziek, meestal 3 stemmig. Het gebeurt regelmatig dat wij optreden bij diverse zorgcentra, binnenkort doen we mee aan een Korenslag tevens worden we ook gevraagd om kerkdiensten te begeleiden.

miadrim@kpnmail.nl

Geke’s Tiental, Urk

Geke’s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot is een zangschool voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die op Urk en in het aangrenzende poldergebied wonen.
De school heeft 2 doelen a. de gaven van de individuele leerlingen ontwikkelen, en b. muzikaal verantwoorde koorzang.
Het koor van de zangschool waar het individu centraal staat en de prestatie collectief is.

Geke’s Tiental heeft een geheel eigen repertoire. Dat repertoire is niet uitsluitend afgestemd op het beluisterd worden door kinderen, maar op een publiek van alle leeftijden. De Nederlandse taal is favoriet, maar geen enkele vreemde taal wordt geschuwd.

Geke’s Tiental heeft, in eigen beheer, 11 compact disks vervaardigd en twee DVD’s.

info@gekestiental.nl
www.gekestiental.nl

GospelFlavor, Heerde

GospelFlavor is een getalenteerde formatie. De ideale en sfeervolle muzikale aanvulling op uw evenement, jubileum, viering, concert, tv en radio programma.
Een zevenkoppige formatie met herkenbare covers afgewisseld met een traditioneel gospelrepertoire. Maak kennis met onze zes vocalisten, die samen met pianist Carlos Matos, GospelFlavor vormen en ondanks hun korte bestaan (oktober 2008), samen met Big Band The Convocation op het prestigieuze North Sea RoundTown podia heeft gestaan. In November 2009 traden zij ook nog eens op voor de koniningin en in oktober 2011 zullen zij te zien zijn in het EO programma De Verandering – Lied van je leven. Een gedreven groep, professionele zangers met een warm hart voor gospel.

Miranda Tollenaar
Mussenkampseweg 32
8181 PK Heerde
Tel 06-46402747

www.gospelflavor.nl

Gospelgroep Kèrugma, Harlingen

Gospelgroep Kèrugma is een enthousiaste groep mensen die samen popachtige gospelmuziek maken. De groep bestaat inmiddels vijfendertig jaar. Gemiddeld zijn wij tweemaal per maand op pad, wij verlenen onze medewerking met name aan kerkdiensten, festivals, tentdiensten etc.
Sinds 2007 zijn wij ambassadeur van Compassion, een sponsororganisatie voor kinderen in armoede. Tijdens de diensten laten wij de bezoekers kennismaken met deze organisatie. Compassion probeert kinderen in erbarmelijke omstandigheden hoop te geven voor hun toekomst. Dit doen zij door middel van het ondersteunen in voeding, medische zorg en onderwijs. Zij werken samen met de lokale kerken. Zo leren de kinderen over het evangelie van Jezus Christus. Wij dragen Compassion een warm hart toe en voelen ons erg verbonden met dit goede werk.
Voor meer informatie: www.compassion.nl.

Sinds 2008 bieden wij complete thema-diensten aan. Ons huidige thema is "Brandnew", wat ook de titel van onze in 2010 uitgebrachte cd is. Het bevat veel samenzangnummers, een kids-blok, een korte overdenking en nummers van Kèrugma zelf. info@gospelgroepkerugma.nl www.gospelgroepkerugma.nl

info@gospelgroepkerugma.nl
www.gospelgroepkerugma.nl

Vrouwengospelkoor Kwadrant, Zutphen

Kwadrant bestaat uit ca 15 enthousiaste vrouwen die d.m.v. zang willen getuigen van hun geloof in Jezus Christus.

Ons enthousiasme heeft ons al gebracht in o.a. (huwelijks)diensten, hospice, kerstmarkt en gevangenis. Een praise-avond of familieoptreden: we organiseren van alles. Nu in de maak voor Pasen 2013 onze eigen Passie! Ons repertoire is breed: praise, gospel, licht klassiek, Engels of Nederlands.

Dirigent/componist/arrangeur is Nardi Strijbos en tijdens optredens is Jeroen Vormer onze pianist.

We zijn altijd op zoek naar plaatsen waar we Gods boodschap kunnen laten horen en naar zusters die mee willen zingen! Welkom!

koorkwadrant@hotmail.com
www.koorkwadrant.nl