Benefaction

Gospelgroep Benefaction, Groningen

L.J.Diepstra Bedum (voorz)

Gospelgroep Benefaction bestaat sinds 1973 en heeft in de jaren van haar bestaan diverse wisselingen in de bezetting meegemaakt. In 1973 vonden een zestal personen dat er in de provincie Groningen een gospelgroep opgericht moest worden, met een ideële doelstelling.
Deze ideële doelstelling van Benefaction is om door middel van zang en muziek het geloof te verbreiden . We doen dit door mee te werken aan diverse bijeenkomsten, waaronder kerkdiensten, evangelisatiebijeenkomsten, samenkomsten in verzorgingshuizen.
De tweede doelstelling van Benefaction is gelegen in de naam. De naam betekent Weldadigheid. De opbrengsten uit de optredens worden voor 90% geschonken aan goede doelen.

info@benefaction.nl
l_diepstra@hotmail.com
www.benefaction.nl

Blijde Geluiden

Zang- en muziekgroep Blijde Geluiden, Muntendam

Sinds 1953 is in Muntendam de Zang-en Muziekgroep Blijde Geluiden gevestigd.
Al die jaren mochten we zingen en getuigen van onze Heer en Heiland.
Dit doen we in verschillende kerken, ziekenhuizen, verzorg-en vepleeghuizen, gevangenissen etc.
Ook mochten we in het verleden getuigen in het buitenland. (o.a. Zweden, Roemenië, België) We zingen hoofdzakelijk Nederlandstalige liederen, uit verschillende bundels, los bladmuziek maar ook zelf geschreven liederen staan op ons repertoire.
De groep bestaat momenteel uit 16 leden uit verschillende geloofsgemeenschappen.
We werken op basis van kilometervergoeding.
Voor meer informatie kun(t) je/u contact opnemen met de secretaris.

info@blijdegeluiden.nl
www.blijdegeluiden.nl

DeeVee

DeeVee, Alphen aan den Rijn

DeeVee bestaat uit een enthousiaste groep jongens en meiden tussen de 18 en 30 jaar, en staat onder leiding van dirigent Frans Korpershoek. Door onze swingende muziek en enthousiasme willen wij een duidelijke boodschap uitdragen: Door middel van zang en muziek mensen vertellen van God’s grote liefde!

Ons repertoire bestaat uit o.a. gospels van artiesten zoals Kirk Franklin, Israel Houghton en Hillsong. Wij worden regelmatig gevraagd voor ondersteuning bij (jeugd- en praise)diensten, optredens, (kerst)concerten en bruiloften. Hierbij werken wij samen met een professioneel geluidsteam waardoor de muziek en boodschap die wij willen uitdragen nog duidelijker naar voren komt.

info@deevee.nl
www.deevee.nl

Everlasting

Praise & WorshipChoir Everlasting, Dordrecht

Praise & WorshipChoir Everlasting is een gepassioneerde groep mensen, bestaande uit ongeveer 22 zangers en zangeressen, een complete band, 2 technici en een enthousiasmerende dirigent. Met een divers en eigentijds repertoire willen we door middel van muziek, zang en expressie God groot maken en aanbidden. Als groep willen we onze, door God gegeven, talenten inzetten door te zingen en te getuigen van zijn liefde. Onze missie is, door te zingen vanuit ons hart, interactie met ons publiek te krijgen en hen mee te nemen in het prijzen en aanbidden van onze Grote God! From Everlasting to Everlasting, You are God!

info@everlasting.eu
www.everlasting.eu

Forte Koor

Forte Koor, Drimmelen

Wij zijn een gemengd koor en hebben 25 leden. Ons koor zingt Nederlandse en Engelse muziek met name Golden Oldies, maar ook modernere muziek, meestal 3 stemmig. Het gebeurt regelmatig dat wij optreden bij diverse zorgcentra, binnenkort doen we mee aan een Korenslag tevens worden we ook gevraagd om kerkdiensten te begeleiden.

miadrim@kpnmail.nl

Geke’s Tiental

Geke’s Tiental, Urk

Geke’s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot is een zangschool voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die op Urk en in het aangrenzende poldergebied wonen.
De school heeft 2 doelen a. de gaven van de individuele leerlingen ontwikkelen, en b. muzikaal verantwoorde koorzang.
Het koor van de zangschool waar het individu centraal staat en de prestatie collectief is.

Geke’s Tiental heeft een geheel eigen repertoire. Dat repertoire is niet uitsluitend afgestemd op het beluisterd worden door kinderen, maar op een publiek van alle leeftijden. De Nederlandse taal is favoriet, maar geen enkele vreemde taal wordt geschuwd.

Geke’s Tiental heeft, in eigen beheer, 11 compact disks vervaardigd en twee DVD’s.

info@gekestiental.nl
www.gekestiental.nl

GospelFlavor

GospelFlavor, Heerde

GospelFlavor is een getalenteerde formatie. De ideale en sfeervolle muzikale aanvulling op uw evenement, jubileum, viering, concert, tv en radio programma. Een zevenkoppige formatie met herkenbare covers afgewisseld met een traditioneel gospelrepertoire. Maak kennis met onze zes vocalisten, die samen met pianist Carlos Matos, GospelFlavor vormen en ondanks hun korte bestaan (oktober 2008), samen met Big Band The Convocation op het prestigieuze North Sea RoundTown podia heeft gestaan. In November 2009 traden zij ook nog eens op voor de koniningin en in oktober 2011 zullen zij te zien zijn in het EO programma De Verandering – Lied van je leven. Een gedreven groep, professionele zangers met een warm hart voor gospel.

Miranda Tollenaar
Mussenkampseweg 32
8181 PK Heerde
Tel 06-46402747

www.gospelflavor.nl

Joyce

Gospelgroep Joyce, Winschoten

Wij zijn een super gezellige, met plezier zingende, gospelgroep die met hart, stem en handen de liefde van God wil doorgeven!

jennypranger1@gmail.com
www.gospelgroep-joyce.nl

Kèrugma

Gospelgroep Kèrugma, Harlingen

Gospelgroep Kèrugma is een enthousiaste groep mensen die samen popachtige gospelmuziek maken. De groep bestaat inmiddels vijfendertig jaar. Gemiddeld zijn wij tweemaal per maand op pad, wij verlenen onze medewerking met name aan kerkdiensten, festivals, tentdiensten etc.
Sinds 2007 zijn wij ambassadeur van Compassion, een sponsororganisatie voor kinderen in armoede. Tijdens de diensten laten wij de bezoekers kennismaken met deze organisatie. Compassion probeert kinderen in erbarmelijke omstandigheden hoop te geven voor hun toekomst. Dit doen zij door middel van het ondersteunen in voeding, medische zorg en onderwijs. Zij werken samen met de lokale kerken. Zo leren de kinderen over het evangelie van Jezus Christus. Wij dragen Compassion een warm hart toe en voelen ons erg verbonden met dit goede werk.
Voor meer informatie: www.compassion.nl.

Sinds 2008 bieden wij complete thema-diensten aan. Ons huidige thema is "Brandnew", wat ook de titel van onze in 2010 uitgebrachte cd is. Het bevat veel samenzangnummers, een kids-blok, een korte overdenking en nummers van Kèrugma zelf.

info@gospelgroepkerugma.nl
www.gospelgroepkerugma.nl

Kwadrant

Vrouwengospelkoor Kwadrant, Zutphen

Kwadrant bestaat uit ca 15 enthousiaste vrouwen die d.m.v. zang willen getuigen van hun geloof in Jezus Christus.

Ons enthousiasme heeft ons al gebracht in o.a. (huwelijks)diensten, hospice, kerstmarkt en gevangenis. Een praise-avond of familieoptreden: we organiseren van alles. Nu in de maak voor Pasen 2013 onze eigen Passie! Ons repertoire is breed: praise, gospel, licht klassiek, Engels of Nederlands.

Dirigent/componist/arrangeur is Nardi Strijbos en tijdens optredens is Jeroen Vormer onze pianist.

We zijn altijd op zoek naar plaatsen waar we Gods boodschap kunnen laten horen en naar zusters die mee willen zingen! Welkom!

koorkwadrant@hotmail.com
www.koorkwadrant.nl

LichterLaaie

Gospelgroep LichterLaaie, Eindhoven

Gospelgroep LichterLaaie, een interkerkelijke zang-/muziekgroep met als doel:
God eren en de blijde boodschap van de Bijbel overbrengen.
Voor iedereen, ook voor mensen die God niet kennen.
Een ‘traditioneel’ koor? Nee! Een eigentijdse zanggroep van 25 leden (man/vrouw) variërend van 18 tot 55 jaar met verschillende kerkelijke achtergronden, maar met één en hetzelfde doel. Dat is wat ons bindt!
Wij verzorgen optredens bij evenementen, tijdens kerkdiensten, zorginstellingen en soms in winkelcentra.
De muziekstijlen zijn divers en variëren van spirituals tot rock, jazz en ballads. Qua stijl wat 'middle of the road', maar de boodschap en de uitvoering zijn dat zeker niet!

info@gospelgroeplichterlaaie.nl
www.gospelgroeplichterlaaie.nl

One More Voice

Interkerkelijk koor One More Voice, Heiloo

One More Voice werd in oktober 1990 opgericht.
Het koor verzorgt met moderne ritmische, religieuze liederen regelmatig de muzikale omlijsting van de kerkdiensten in de Ter Coulsterkerk en in de kapel van de GGZ (Willibrordusstichting) te Heiloo.
Ook waren er in de afgelopen jaren optredens buiten de gemeente.
Het koor bestaat uit 22 leden en staat sinds het jaar 2000 onder leiding van dirigent Paul van Venrooij, de begeleiding is in handen van pianiste Saskia Terpstra.
De muziek is zeer veelzijdig en gevarieerd. Er wordt gezongen in het Nederlands, Engels en ook andere talen.

One More voice repeteert wekelijks op maandagavond van 19:45 tot 21:30 uur in de Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, 1851 KE Heiloo.

tinekehart@quicknet.nl
www.pknheiloo.nl

Pamfanos

Gospelkoor Pamfanos, Zeist

Gospelkoor Pamfanos heeft in de afgelopen (bijna) 45 jaar vele gedaanteverwisselingen ondergaan.
In de huidige constellatie bestaat het koor uit 15 koorleden.
De koordirectie wordt verzorgd door onze klassiek geschoolde dirigent Rubijanto Soetanto, die ook op het gebied van musical zijn sporen heeft verdiend.
Tijdens optredens wordt het koor op piano begeleid door Marina Pogalin, die overigens ook als vervangend dirigent kan optreden.
Soms worden we met geluidstechniek ondersteund.
Het koor zingt gospel en gospel-related songs in diverse muzikale stijlen, van up tempo nummers tot mooie ballads.
De optredens van het koor vinden vooral plaats binnen kerkdiensten, maar ook bij instellingen en evenementen van allerlei aard.
De kosten voor een optreden bedragen 250 Euro.

info@pamfanos.nl
www.pamfanos.nl

PUUR!

Gospel Pop Groep PUUR! Nootdorp

Gospel Pop Groep PUUR! wil vanuit haar Christelijke identiteit de boodschap van het Evangelie verspreiden. Voor PUUR! is muziek een manier om haar geloof in Jezus Christus uit te dragen en mensen op deze manier te raken en dichter bij God te brengen. PUUR! is een groep waar respect, dienstbaarheid en samen groeien in geloof belangrijk zijn.

Geïnteresseerd in onze repetitiedata en optredens, raadpleeg de website.

info@puur-nootdorp.nl
www.puur-nootdorp.nl

Sound of Celebration

Gospelkoor Sound of Celebration, Alphen aan den Rijn

Ondanks alle vervelende gebeurtenissen om ons heen is er toch een reden om feest te vieren vandaar ook de naam van ons koor Sound of Celebration. Wij mogen weten dat Jezus gestorven is om onze zonden te vergeven. Als wij proberen uit Zijn liefde te leven dan mag het nu al feest zijn. Met onze liederen hopen wij mensen te mogen bemoedigen en te inspireren.
Gospelkoor Sound of Celebration heeft 40 leden o.l.v. Dirk Verburg.
Wij zingen voornamelijk Engelstalig maar hebben een aantal Nederlandstalige nummers op ons repertoire staan.
Wij hopen u bij één van onze optredens te mogen ontmoeten. Voor informatie en boekingen zie onze website.

www.soundofcelebration.nl

Spangen Gospel Choir

Spangen Gospel Choir, Rotterdam

Wij zijn een jong gospelkoor uit Rotterdam met een missionair hart. Ons koor bestaat nu uit ongeveer 20 enthousiaste leden. We zingen moderne christelijke nummers, meestal Engelstalig maar we deinzen niet terug voor een uitdaging in een andere taal. Met onze muziek willen we van God vertellen. In het bijzonder willen we dit doen in de wijk Spangen.

We zouden graag nog iets groeien in ledenaantal. Dus hou jij van zingen? Kom dan eens meezingen op een van onze repetities!

Repetities: om de week op dinsdag
Adres: Bellamystraat 2, Rotterdam
Tijd: vanaf 19.30 uur inloop met koffie

bestuur@sgchoir.nl
www.sgchoir.nl

The Choir Company

The Choir Company, Rotterdam, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Veenendaal

Als sinds de start in 1998 ontmoeten zangers en zangeressen elkaar binnen het landelijke “zangersnetwerk” van The Choir Company. Soms voor kortlopende koorprojecten en bijzondere samenwerking met gospelzangers als Ron Kenoly, Don Moen, Graham Kendrick, The Convocation Big Band, Marcel en Lydia Zimmer, Gerald Troost en Kees Kraayenoord- maar daarnaast zijn ook “The Choir Company Vocals & Band”, “The Choir Company Sisters”, het “National Celebration Choir”, het “Rotterdam Celebration Choir” en “Women in Grace” enthousiast onderdeel van onze organisatie.
-Meezingen?
-Op zoek naar muzikale invulling voor een concert, dienst of evenement?
-Een projectkoor organiseren in uw eigen woonplaats?

info@choircompany.nl
www.choircompany.nl

The Outburst

The Outburst, Drachten

The Outburst is een rockband uit Drachten bestaande uit vijf leden. De band maakt eigen, Engelstalige nummers uiteenlopend van stevige rock tot gevoelige ballads. Met muziek, geschreven vanuit persoonlijke ervaringen en een christelijke overtuiging, probeert The Outburst een stukje evangelisatie te brengen. Dit doen ze op diverse podia, van jeugdkerken tot festivals, en de band heeft op die manier zowel in Nederland als in België al een schare trouwe fans verzameld. The Outburst staat garant voor kwaliteitsrock met een boodschap!

management@the-outburst.nl
www.the-outburst.nl

TOV

Christelijk kinderkoor TOV, Zutphen

TOV is een jong en enthousiast kinderkoor dat is gestart in januari 2011. Al snel had het koor rond de 20 leden in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. Plonie Pantjes is de dirigent die door haar aanstekelijkheid de kinderen meeneemt in het enthousiast zingen voor God. TOV zingt in kerkdiensten, bejaardenhuizen en zelfs een keer op een cruiseschip! Nu is het koor druk met oefenen voor een eigen musical: “Wat zou Jezus doen?!”. Wilt u TOV uitnodigen, neem dan gerust contact op!

kinderkoortov@gmail.com
www.tovzutphen.nl

Young Spirit

Gospelgroep Young Spirit, Ulrum

Gospelgroep Young Spirit uit Ulrum is al sinds 1979 actief in de wereld van de gospelmuziek.
We willen gehoor geven aan de opdracht om mensen over Jezus te vertellen op een manier die iedereen, jong en oud, aanspreekt. Zolang we bestaan, staat dit bij ons voorop.

De groep bestaat uit bijna 30 zangers en zangeressen, een vaste band en de enthousiaste dirigent Martin Oldenhuis.

De sound kan het beste omschreven worden als eerlijke, goed in het gehoor liggende muziek met een duidelijke boodschap. Vernieuwend en verrassend, swingend en stevig, maar vooral ook rustige worship.

info@youngspirit.nl
boekingen@youngspirit.nl
www.youngspirit.nl