Bij de Vaate

Annelien Bij de Vaate, Serooskerke

Nieuwewegen.eu is een non-profit bureau, en richt zich op vernieuwing en talentontwikkeling. Annelien Bij de Vaate is de enige eigenaar.
Annelien heeft haar wortels in het buitengebied én in de wereld van de Gospelkoren
Met gebruik van technologische ontwikkelingen is het doel om zangers, musici en organisatoren een stapje verder te helpen.
Fotografie in combinatie met poëzie is de kunstvorm waar Annelien op kunst- en cultuurroutes en in workshops mee naar buiten treedt.

abijdevaate@zeelandnet.nl
www.nieuwewegen.eu
www.zonenwater.nl

Bruin, de

Adriaan de Bruin, Arkel

Als saxofonist-fluitist ben ik veelzijdig.
Jazz, big band, Latin jazz, popsongs enz.
Met mijn band: “Teach me to Night” bestaande uit 4 professionele musici (saxofoon-fluit, piano, bas, drums) kan ik mij aan veel omstandigheden aanpassen.
Van rustige achtergrondmuziek tot dansbaar repertoire.
Daarnaast heb ik mijn oorsprong, het klassieke saxofoonspel, niet losgelaten en concerten ter promotie van het klassieke saxofoonrepertoire zijn nog altijd een uitdaging voor me.

In het dagelijks leven geef ik ook les en dirigeer amateur muziekgezelschappen.

a3aan_bruin@planet.nl
www.adriaandebruin.com

Coumou

Dingeman Coumou, Alphen aan den Rijn

Dingeman Coumou was te horen in zeer uiteenlopende gelegenheden zoals concertzalen, kerken, culturele centra, theaters, aula's, congreszalen, studio's, landhuizen, kastelen, horeca etablissementen, musea, galeries, openlucht, etc.
Voor een avond onvergetelijk snarenspel op luit en/of gitaar kunt u hem uitnodigen voor:
• het verzorgen van een concert of een concertonderdeel.
• het creëren van een unieke ambiance bij een exclusief feest en/of diner.
• het spelen van een muzikaal intermezzo bij symposia, koorconcerten, kerkdiensten of herdenkingsbijeenkomsten.
• het verzorgen van de muzikale omlijsting bij literaire voordrachten, theaterprogramma's en multimedia presentaties.

“ Muziek drukt uit wat in woorden niet gezegd kan worden.”

dingeman@coumou.nl
www.coumou.nl

Delft, van

Jan Willem van Delft, Hilversum

Na zijn studie jazzpiano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag ging pianist Jan Willem van Delft (1979) op verschillende muzikale terreinen aan de slag.
Als bevlogen pianist treedt hij op samen met Sharon Kips, Bigband The Convocation, blackgospelkoor Gospel Boulevard en met zijn jazztrio, waarvan in 2009 het debuut ‘All that Hymns’ uitkwam. Ook is hij als solist te boeken.
Naast optredens is Jan Willem te vinden in de studio. Inmiddels heeft hij zijn medewerking verleent aan ruim 45 CD-producties als pianist, arrangeur/componist en producer. In 2011 kwam zijn eerste solo CD ‘In Zijn aanwezigheid’ uit.

janwillem@jwaymusic.nl
www.jwaymusic.nl
www.facebook.com/janwillemvandelft
www.facebook.com/janwillemvandelfttrio

Favier

Rob Favier, Groot-Ammers

Rob Favier verzorgt allerlei soorten optredens. Zij bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is, maar wel met een ondergrond: het zoeken naar datgene wat zin geeft aan je dagelijkse leven. De muziek is een mengeling van cabaret en pop en alle teksten zijn in het Nederlands. Er zijn inmiddels vijf CD’s en drie boeken van zijn hand verschenen. Omdat hij theoloog is en bevoegdheid heeft om te preken, wordt hij ook zeer vaak gevraagd om in een kerkdienst of samenkomst niet alleen te zingen, maar de gehele dienst te verzorgen.

info@robfavier.nl
www.robfavier.nl

Fernandez Bakker

Marleen Fernandez Bakker, Zwolle

Klassiek gitaardocente met 20 jaar leservaring! Afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle en behalve in klassieke muziek, ook thuis in uiteenlopende stijlen; van o.a. popmuziek tot Opwekking en SingerSongwriting. Veel ervaring en geduld in het lesgeven aan kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking!

info@speelenderwijs.nl
www.speelenderwijs.nl

Ook maakt ze deel uit van het zang-gitaarduo NOON: Sandra Baars&Marleen Bakker, die rouwmuziek maakt. Zij maken zelf geschreven Nederlandstalige liederen w.o. speciaal ook voor kinderen, die te gebruiken zijn voor o.a. herdenkingsplechtigheden op scholen.

mail@noonrouwmuziek.nl
www.noonrouwmuziek.nl

Geus, de

David de Geus

Koordirigent (Hatikwa, Amsterdam Vocals, Kids Crew Utrecht).
Pianist (JvdE theaterprod. “We will rock you” en “Wicked”).
Muziekdocent (Goois Lyceum, Bussum).
06-14061944

dutchdegeus@yahoo.com

Gros

Peter Gros, Rotterdam

Ik ben zanger/gitarist/liedjesschrijver en heb al vele jaren opgetreden in het christelijke circuit. Mijn programma biedt de nodige variatie met rustige ballades (folk , country en bluesmuziek in eigen stijl) en snelle swingende country-rocknummers; met teksten die mensen (christen of niet) zullen aanspreken. Onder inspiratie schrijf ik regelmatig nieuwe songs over de God van liefde en Jesjoea de God van Israel.

Met muziek en liedintrodukties wil ik het koninkrijk van God in Jezus Christus op een creatieve manier brengen.

CD: Songs of Victory, op EO- en Grootnieuwsradio te beluisteren, geschikt voor kerk- en evangeliesatiewerk, optredens de hele week.

petergros@telfort.nl

Hoornweg

Rene Hoornweg, Alphen aan den Rijn

Ik ben musicus, componist en dichter. Ik schrijf mijn liederen voornamelijk in het Portugees, maar een enkele keer in het Spaans, Nederlands en Engels. Minj liederen zou je kunnen omschrijven als ‘stichtend, vermanend en bemoedigend’. Ik tracht daarmee datgene wat ik zelf heb doorgemaakt te verhalen opdat anderen daar troost uit putten. Mijn gedichten, wel in het Nederlands geschreven, kunnen op dezelfde wijze worden omschreven. Via mijn website kun je, naast mij muziek ook links vinden naar gedichten en bijbelstudies en mijn Portugese site.

sjofarene@gmail.com
muziekrene.wordpress.com

Koning, de

Cora de Koning, Vlaardingen

Zangeres en zangpedagoge
Opleiding: conservatorium Rotterdam + Tilburg, diverse cursussen en opleidingen.
Naast Klassieke Muziek, ook raga's (Indiaas) en Taizé-soli (vele talen mogelijk), improvisaties al of niet met Boventoonzang.
Veel ervaring, sinds 2005 in improviseren en lesgeven met Boventoonzang. Ruime ervaring in lesgeven aan groepen. Zowel klassieke stemvorming voor koor/cantorij, of boventoonzingen voor zangers. Ook geschikt voor docenten of anderen die hun stem professioneel veel gebruiken, en daar aanwijzingen bij willen hebben.
Voor Taizé-diensten alleen reistijd- en reiskosten-vergoeding. Voor workshops 57 euro p/u (incl. BTW) en reistijd + -kosten. Privé-zangles: 34 euro p/u. Optredens: honorarium in overleg.

coradekoning@hetnet.nl
www.kingssong.nl

Leuw, de

Renske de Leuw, Tilburg

Renske de Leuw is een veelzijdig harpiste, ze treedt op als soliste, orkestharpiste, kamermuzikante en verzorgt sfeermuziek. Renske wil mensen met haar concerten het wonderlijke klankspectrum van de harp laten ervaren.
Daarnaast is harpmuziek is bij uitstek geschikt als sfeervolle omlijsting van een bijzondere gelegenheid. Wat dacht u van harpmuziek op uw bruiloft? Tijdens de ceremonie of juist bij het diner, de opening van een tentoonstelling of een rustgevend moment bij uw bedrijfsseminar. Renske weet hierbij de muziek moeiteloos aan te passen aan de sfeer van het moment.

renske@renskedeleuw.nl
www.renskedeleuw.nl

Meinsma

Jan Meinsma, Moddergat

De kunst die ik beoefen is, componeren en tekst schrijven, ik maak muziek met een boodschap.

j.b.meinsma@hetnet.nl
www.janmeinsma.nl

Middelkoop, van

Noortje van Middelkoop, Voorthuizen

Als panfluitiste geef ik regelmatig concerten in binnen- en buitenland. Dit doe ik samen met andere musici, zoals Harm Hoeve, Martin Mans, Jan Lenselink, Gezinus Veldman en vele anderen. Ook werk ik mee aan koorconcerten, cd-, dvd- en tv-opnames. Ik speel graag diverse muziekstijlen: van klassiek tot eigentijds, van geestelijk tot populaire en folklore. Verder vind ik het leuk om mijn publiek bij de muziek te betrekken en het plezier erin over te brengen. Het is prachtig om dit werk te kunnen doen en mijn gaven te gebruiken tot Gods eer!

noortjevanmiddelkoop@hetnet.nl
www.noortjevanmiddelkoop.nl

Plansoen

Tobias Plansoen, Alphen a/d Rijn

Na zijn conservatorium opleiding in Utrecht te hebben afgerond, speelt Tobias sinds 2006 als elektrisch en akoestisch gitarist bij de band Sela.
Nieuwe liederen schrijven voor de kerk is een missie die zijn hart heeft.
Naast Sela speelt Tobias in een Ierse Folk band 'Volluck over de vloer!' en heeft hij in 2011 zijn eerste solo cd uitgebracht getiteld: Stralend Licht.
Op zelfstandige basis is Tobias ook in te huren als gitarist en bandcoach.
Ga voor meer informatie even naar de volgende website's:

tobiasplansoen@gmail.com
www.tobiasplansoen.nl
www.selamusic.nl
www.volluckoverdevloer.nl

Tol, van

Roderick Mario van Tol, Maassluis

Ik ben drummer, audiovisueel technicus/producer/creator. Diploma School of Audio Engineering, Amsterdam ’93-’95. Werk zowel freelance als in mijn eigen Audiovisuele Studio “Studio 711”. Registreer, monteer en produceer. In bezit van Pro DVCAM.
Daarnaast schilder ik en fotografeer. Voor uw MultiMedia Presentatie.

rm.vantol@yahoo.com
studio711.jouwweb.nl
711audiovideoproductions.jouwweb.nl

Westra

Hendrie Westra, Zwaagwesteinde

Mijn naam is Hendrie Westra en werk o.a. als uitvoerend musicus slagwerk. Aan de conservatoria in Leeuwarden en Groningen heb ik mijn diploma docerend - en uitvoerend musicus slagwerk behaald.
Dikwijls werk ik met marimba mee aan concerten, (koor) uitvoeringen en Erediensten. Dit veelal solo, maar ook met andere instrumentalisten. Het repertoire op marimba bestaat voornamelijk uit bekende geestelijke liederen en licht klassieke werken.
Naast de marimba ben ik freelance slagwerker en bespeel drumset/klein slagwerk (percussie, bongo's, conga's, djembe, shakers, barchimes etc) en pauken.

hendriewestra@kpnplanet.nl
www.hendriewestra.nl