Bands & Koren

Gospelgroep Kèrugma, Harlingen

Gospelgroep Kèrugma is een enthousiaste groep mensen die samen popachtige gospelmuziek maken. De groep bestaat inmiddels vijfendertig jaar. Gemiddeld zijn wij tweemaal per maand op pad, wij verlenen onze medewerking met name aan kerkdiensten, festivals, tentdiensten etc.
Sinds 2007 zijn wij ambassadeur van Compassion, een sponsororganisatie voor kinderen in armoede. Tijdens de diensten laten wij de bezoekers kennismaken met deze organisatie. Compassion probeert kinderen in erbarmelijke omstandigheden hoop te geven voor hun toekomst. Dit doen zij door middel van het ondersteunen in voeding, medische zorg en onderwijs. Zij werken samen met de lokale kerken. Zo leren de kinderen over het evangelie van Jezus Christus. Wij dragen Compassion een warm hart toe en voelen ons erg verbonden met dit goede werk.
Voor meer informatie: www.compassion.nl.

Sinds 2008 bieden wij complete thema-diensten aan. Ons huidige thema is “Brandnew”, wat ook de titel van onze in 2010 uitgebrachte cd is. Het bevat veel samenzangnummers, een kids-blok, een korte overdenking en nummers van Kèrugma zelf. info@gospelgroepkerugma.nl www.gospelgroepkerugma.nl

info@gospelgroepkerugma.nl
www.gospelgroepkerugma.nl

Vrouwengospelkoor Kwadrant, Zutphen

Kwadrant bestaat uit ca 20 enthousiaste vrouwen die d.m.v. zang willen getuigen van hun geloof in Jezus Christus.
Ons enthousiasme heeft ons al gebracht in o.a. (huwelijks)diensten, hospice, kerstmarkt en gevangenis. Een praise-avond, familieoptreden of het schrijven en uitvoeren van een Passie: we organiseren van alles! Ons repertoire is breed: praise, gospel, licht klassiek, Engels of Nederlands. Kwadrant staat o.l.v. Klaas v.d. Hoeven.

We zijn altijd op zoek naar plaatsen waar we Gods boodschap kunnen laten horen en naar zusters die mee willen zingen! Welkom!

koorkwadrant@hotmail.com
www.gospelkoorkwadrant.nl

Gospelgroep LichterLaaie, Eindhoven

Gospelgroep LichterLaaie, een interkerkelijke zang-/muziekgroep met als doel:
God eren en de blijde boodschap van de Bijbel overbrengen.
Voor iedereen, ook voor mensen die God niet kennen.
Een ‘traditioneel’ koor? Nee! Een eigentijdse zanggroep van 25 leden (man/vrouw) variërend van 18 tot 55 jaar met verschillende kerkelijke achtergronden, maar met één en hetzelfde doel. Dat is wat ons bindt!
Wij verzorgen optredens bij evenementen, tijdens kerkdiensten, zorginstellingen en soms in winkelcentra.
De muziekstijlen zijn divers en variëren van spirituals tot rock, jazz en ballads. Qua stijl wat 'middle of the road', maar de boodschap en de uitvoering zijn dat zeker niet!

info@gospelgroeplichterlaaie.nl
www.gospelgroeplichterlaaie.nl

Interkerkelijk koor One More Voice, Heiloo

One More Voice werd in oktober 1990 opgericht.
Het koor verzorgt met moderne ritmische, religieuze liederen regelmatig de muzikale omlijsting van de kerkdiensten in de Ter Coulsterkerk en in de kapel van de GGZ (Willibrordusstichting) te Heiloo.
Ook waren er in de afgelopen jaren optredens buiten de gemeente. Het koor bestaat uit 22 leden en staat sinds het jaar 2000 onder leiding van dirigent Paul van Venrooij, de begeleiding is in handen van pianiste Saskia Terpstra.
De muziek is zeer veelzijdig en gevarieerd. Er wordt gezongen in het Nederlands, Engels en ook andere talen.

One More voice repeteert wekelijks op maandagavond van 19:45 tot 21:30 uur in de Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, 1851 KE Heiloo.

tinekeovertoom@live.nl
www.pknheiloo.nl

Gospelkoor Pamfanos, Zeist

Gospelkoor Pamfanos heeft in de afgelopen (bijna) 45 jaar vele gedaanteverwisselingen ondergaan. In de huidige constellatie bestaat het koor uit 15 koorleden.
De koordirectie wordt verzorgd door onze klassiek geschoolde dirigent Rubijanto Soetanto, die ook op het gebied van musical zijn sporen heeft verdiend.
Tijdens optredens wordt het koor op piano begeleid door Marina Pogalin, die overigens ook als vervangend dirigent kan optreden. Soms worden we met geluidstechniek ondersteund.
Het koor zingt gospel en gospel-related songs in diverse muzikale stijlen, van up tempo nummers tot mooie ballads. De optredens van het koor vinden vooral plaats binnen kerkdiensten, maar ook bij instellingen en evenementen van allerlei aard.
De kosten voor een optreden bedragen 250 Euro.

info@pamfanos.nl
www.pamfanos.nl

Gospel Pop Groep PUUR! Nootdorp

Gospel Pop Groep PUUR! wil vanuit haar Christelijke identiteit de boodschap van het Evangelie verspreiden. Voor PUUR! is muziek een manier om haar geloof in Jezus Christus uit te dragen en mensen op deze manier te raken en dichter bij God te brengen. PUUR! is een groep waar respect, dienstbaarheid en samen groeien in geloof belangrijk zijn.

Geïnteresseerd in onze repetitiedata en optredens, raadpleeg de website.

info@puur-nootdorp.nl
www.puur-nootdorp.nl

Gospelkoor Sound of Celebration, Alphen aan den Rijn

Ondanks alle vervelende gebeurtenissen om ons heen is er toch een reden om feest te vieren vandaar ook de naam van ons koor Sound of Celebration. Wij mogen weten dat Jezus gestorven is om onze zonden te vergeven. Als wij proberen uit Zijn liefde te leven dan mag het nu al feest zijn. Met onze liederen hopen wij mensen te mogen bemoedigen en te inspireren.
Gospelkoor Sound of Celebration heeft 40 leden o.l.v. Dirk Verburg. Wij zingen voornamelijk Engelstalig maar hebben een aantal Nederlandstalige nummers op ons repertoire staan.
Wij hopen u bij één van onze optredens te mogen ontmoeten. Voor informatie en boekingen zie onze website.

www.soundofcelebration.nl

Spangen Gospel Choir, Rotterdam

Wij zijn een jong gospelkoor uit Rotterdam met een missionair hart. Ons koor bestaat nu uit ongeveer 20 enthousiaste leden. We zingen moderne christelijke nummers, meestal Engelstalig maar we deinzen niet terug voor een uitdaging in een andere taal. Met onze muziek willen we van God vertellen. In het bijzonder willen we dit doen in de wijk Spangen.

We zouden graag nog iets groeien in ledenaantal. Dus hou jij van zingen? Kom dan eens meezingen op een van onze repetities!

Repetities: om de week op dinsdag
Adres: Bellamystraat 2, Rotterdam
Tijd: vanaf 19.30 uur inloop met koffie

bestuur@sgchoir.nl
www.sgchoir.nl

The Choir Company, Rotterdam, Amersfoort, Alphen aan den Rijn, Veenendaal

Als sinds de start in 1998 ontmoeten zangers en zangeressen elkaar binnen het landelijke “zangersnetwerk” van The Choir Company. Soms voor kortlopende koorprojecten en bijzondere samenwerking met gospelzangers als Ron Kenoly, Don Moen, Graham Kendrick, The Convocation Big Band, Marcel en Lydia Zimmer, Gerald Troost en Kees Kraayenoord- maar daarnaast zijn ook “The Choir Company Vocals & Band”, “The Choir Company Sisters”, het “National Celebration Choir”, het “Rotterdam Celebration Choir” en “Women in Grace” enthousiast onderdeel van onze organisatie.

  • Meezingen?
  • Op zoek naar muzikale invulling voor een concert, dienst of evenement?
  • Een projectkoor organiseren in uw eigen woonplaats?


info@choircompany.nl
www.choircompany.nl

The Outburst, Drachten

The Outburst is een rockband uit Drachten bestaande uit vijf leden. De band maakt eigen, Engelstalige nummers uiteenlopend van stevige rock tot gevoelige ballads. Met muziek, geschreven vanuit persoonlijke ervaringen en een christelijke overtuiging, probeert The Outburst een stukje evangelisatie te brengen. Dit doen ze op diverse podia, van jeugdkerken tot festivals, en de band heeft op die manier zowel in Nederland als in België al een schare trouwe fans verzameld. The Outburst staat garant voor kwaliteitsrock met een boodschap!

management@the-outburst.nl
www.the-outburst.nl