Bands & Koren

Gospelgroep Benefaction, Groningen

L.J.Diepstra Bedum (voorz)

Gospelgroep Benefaction bestaat sinds 1973 en heeft in de jaren van haar bestaan diverse wisselingen in de bezetting meegemaakt. In 1973 vonden een zestal personen dat er in de provincie Groningen een gospelgroep opgericht moest worden, met een ideële doelstelling.
Deze ideële doelstelling van Benefaction is om door middel van zang en muziek het geloof te verbreiden . We doen dit door mee te werken aan diverse bijeenkomsten, waaronder kerkdiensten, evangelisatiebijeenkomsten, samenkomsten in verzorgingshuizen. De tweede doelstelling van Benefaction is gelegen in de naam. De naam betekent Weldadigheid. De opbrengsten uit de optredens worden voor 90% geschonken aan goede doelen.

info@benefaction.nl
l_diepstra@hotmail.com
www.benefaction.nl

Zang- en muziekgroep Blijde Geluiden, Muntendam

Sinds 1953 is in Muntendam de Zang-en Muziekgroep Blijde Geluiden gevestigd.
Al die jaren mochten we zingen en getuigen van onze Heer en Heiland.
Dit doen we in verschillende kerken, ziekenhuizen, verzorg-en vepleeghuizen, gevangenissen etc.
Ook mochten we in het verleden getuigen in het buitenland. (o.a. Zweden, Roemenië, België) We zingen hoofdzakelijk Nederlandstalige liederen, uit verschillende bundels, los bladmuziek maar ook zelf geschreven liederen staan op ons repertoire.
De groep bestaat momenteel uit 16 leden uit verschillende geloofsgemeenschappen.
We werken op basis van kilometervergoeding.
Voor meer informatie kun(t) je/u contact opnemen met de secretaris.

info@blijdegeluiden.nl
www.blijdegeluiden.nl

Musical “De Bevrijding”

Musical “De Bevrijding” wordt opgevoerd door heel Nederland. Een musical over opoffering, strijd, onvoorwaardelijke liefde en overwinning in Jezus Christus. “De Bevrijding” brengt op humoristische maar ook indringende wijze het verhaal van één plan, ontstaan vanuit onvoorwaardelijke liefde voor de mensen. Eén verhaal van één man die de stap neemt om deze schijnbaar onmogelijke opdracht te vervullen en dit uiteindelijk met de dood moet bekopen.
De musical wordt volledig gezongen met dans en toneel en duurt ongeveer tweeënhalf uur. Samen met 19 zangers, uit het hele land, beleeft u een geweldige avond die bij velen al diepe indruk heeft gemaakt. Kom ook naar de uitvoering en beleef dit verhaal mee. Ook kunnen wij een dienst invullen met een deel van de musical in zang en/of toneel.

reactiesadonai@gmail.com
www.musicaldebevrijding.nl
YouTube

DeeVee, Alphen aan den Rijn

DeeVee bestaat uit een enthousiaste groep jongens en meiden tussen de 18 en 30 jaar, en staat onder leiding van dirigent Frans Korpershoek. Door onze swingende muziek en enthousiasme willen wij een duidelijke boodschap uitdragen: Door middel van zang en muziek mensen vertellen van God’s grote liefde!

Ons repertoire bestaat uit o.a. gospels van artiesten zoals Kirk Franklin, Israel Houghton en Hillsong. Wij worden regelmatig gevraagd voor ondersteuning bij (jeugd- en praise)diensten, optredens, (kerst)concerten en bruiloften. Hierbij werken wij samen met een professioneel geluidsteam waardoor de muziek en boodschap die wij willen uitdragen nog duidelijker naar voren komt.

info@deevee.nl
www.deevee.nl

Forte Koor, Drimmelen

Wij zijn een gemengd koor en hebben 25 leden. Ons koor zingt Nederlandse en Engelse muziek met name Golden Oldies, maar ook modernere muziek, meestal 3 stemmig. Het gebeurt regelmatig dat wij optreden bij diverse zorgcentra, binnenkort doen we mee aan een Korenslag tevens worden we ook gevraagd om kerkdiensten te begeleiden.

miadrim@kpnmail.nl

Praise & WorshipChoir Everlasting, Dordrecht

Praise & WorshipChoir Everlasting is een gepassioneerde groep mensen, bestaande uit ongeveer 22 zangers en zangeressen, een complete band, 2 technici en een enthousiasmerende dirigent. Met een divers en eigentijds repertoire willen we door middel van muziek, zang en expressie God groot maken en aanbidden. Als groep willen we onze, door God gegeven, talenten inzetten door te zingen en te getuigen van zijn liefde. Onze missie is, door te zingen vanuit ons hart, interactie met ons publiek te krijgen en hen mee te nemen in het prijzen en aanbidden van onze Grote God! From Everlasting to Everlasting, You are God!

info@everlasting.eu
www.everlasting.eu

Geke’s Tiental, Urk

Geke’s Tiental o.l.v. Geke van der Sloot is een zangschool voor kinderen in de basisschoolleeftijd, die op Urk en in het aangrenzende poldergebied wonen.
De school heeft 2 doelen a. de gaven van de individuele leerlingen ontwikkelen, en b. muzikaal verantwoorde koorzang.
Het koor van de zangschool waar het individu centraal staat en de prestatie collectief is.

Geke’s Tiental heeft een geheel eigen repertoire. Dat repertoire is niet uitsluitend afgestemd op het beluisterd worden door kinderen, maar op een publiek van alle leeftijden. De Nederlandse taal is favoriet, maar geen enkele vreemde taal wordt geschuwd.

Geke’s Tiental heeft, in eigen beheer, 11 compact disks vervaardigd en twee DVD’s.

info@gekestiental.nl
www.gekestiental.nl

GospelFlavor, Heerde

GospelFlavor is een getalenteerde formatie. De ideale en sfeervolle muzikale aanvulling op uw evenement, jubileum, viering, concert, tv en radio programma.
Een zevenkoppige formatie met herkenbare covers afgewisseld met een traditioneel gospelrepertoire. Maak kennis met onze zes vocalisten, die samen met pianist Carlos Matos, GospelFlavor vormen en ondanks hun korte bestaan (oktober 2008), samen met Big Band The Convocation op het prestigieuze North Sea RoundTown podia heeft gestaan. In November 2009 traden zij ook nog eens op voor de koniningin en in oktober 2011 zullen zij te zien zijn in het EO programma De Verandering – Lied van je leven. Een gedreven groep, professionele zangers met een warm hart voor gospel.

Miranda Tollenaar
Mussenkampseweg 32
8181 PK Heerde
Tel 06-46402747

www.gospelflavor.nl

Gospelkoor His Voice, Alblasserdam

Gospelkoor “His Voice” uit Alblasserdam is opgericht in augustus 1996. Het koor bestaat uit circa 70 enthousiaste zangers en zangeressen. Tussen de leden heerst een sterke onderlinge verbondenheid, omdat we samen één doel hebben: zingen en musiceren voor onze God en Schepper en op die manier het evangelie doorgeven.
De muzikale leiding is in handen van Jaco Mulder uit Emmeloord en het koor wordt begeleid door een vaste band bestaande uit piano, (bas)gitaar en slagwerk.
Het repertoire van het koor is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels.“His Voice” brengt vaak iets unieks, omdat veel van de liederen door onze eigen dirigent zijn geschreven of gearrangeerd.

In 2019 zal ons Passieproject centraal staan.
We zullen 3 uitvoeringen geven in 3 verschillende kerken in de lijdenstijd.
Het is een zeer bijzonder project waarin het Passieverhaal door prachtige muziek en indrukwekkende teksten tot leven komt.
Twee Amerikaanse muziekstukken “The power of the cross” en “In my place” zijn speciaal voor deze uitvoeringen in het Nederlands vertaald om u/jou mee te nemen aan de voet van het kruis. Want daar gebeurt het!
Lijden… sterven… en 3 dagen later Zijn opstanding!

secretariaat@hisvoice.nl
www.hisvoice.nl