Ledenbenefits

Je komt alleen maar in deze database en dus toegankelijk voor een breed publiek, indien je LID wordt.

Dat kan op een paar manieren:

A. Lid worden van NTR = het Nederlands Toonkunstenaars Register

Dit is een onderdeel van CNV Kunst & Cultuur, maar heeft een eigen website: www.nederlandstoonkunstenaarsregister.nl. De NTR is de algemene sector, staat los van de ‘C’. Door inschrijving in het Toonkunstenaarsregister word je zichtbaar voor geinteresseerden. Lid worden kan alleen als je vakdiploma’s hebt.
Er wordt regelmatig gebeld: weet je een pianodocent voor mijn kind. Mijn band heeft ene slagwerker nodig, mijn koor zoekt een dirigent. De website matcht vraag en aanbod.

Lid worden:

BASISPAKKET, € 30,00 per jaar.
Ingeschrevenen hebben de mogelijkheid van:

  • toegang tot een goedkope en zeer efficiente instrumentenverzekering van Zicht(Zuidstaete) verzekeringen.
  • Toegang tot alle soorten verzekeringen, die men nodig kan hebben en dat in een heel overzichtelijk pakket.

B. Lid worden van Continental Sound

Continental Sound initieert sinds 1970 vele projecten op het gebied van muziek, kunsten, jongeren, cultuur en dat vanuit een christelijke visie.
Als lid krijg je het magazine SJOFAR, hierin wordt je iedere 3 maanden bijgepraat over projecten, speciale giftenacties, eigen publicaties e.d. Als lid van Continental Sound kun je op deze website. Je moet wel professioneel werkend in één van de kunsten zijn. Kosten € 6,45 per maand.

C. Je bent of was lid van CNV Kunst en Cultuur

Als professioneel werkend in een kunstvorm kun je op deze website. Kosten € 16,00 per jaar (inclusief het magazine Sjofar)

D. Koren, bands, ensembles, companies

Je wordt lid van de Buma-regeling. Kosten € 7,00 per koorlid per jaar. Je Buma verplichting is dan goed geregeld! Tevens krijg je dan het magazine SJOFAR en je hebt recht op advies op vele terreinen.

Hoe ingeschreven, lid worden?

Klik hier, zend een e-mail met de gevraagde gegevens.
Daarna krijg je een vragenformulier toegestuurd, dit goed invullen EN kopie van je diploma’s meesturen. Dit formulier is tevens een machtiging voor de incasso van genoemde bedragen.