Letteren

Dick Kraaij, Alphen aan den Rijn

Redacteur/tekstschrijver

T 06-29031414

Nagenoeg fulltime werkzaam als redacteur/teamleider. Doe de laatste jaren weinig betaald freelance werk meer. Maar iedereen mag mij altijd bellen natuurlijk. Ervaring en kwaliteit verzekerd.

dick@kraaij.org

Leen La Rivière, Rotterdam

Leen La Rivière is al 50 jaar actief in de kunsten.
Grondlegger van Continental Sound, Continental Ministries Europe, Christian Artists, CNV Kunstenbond, School of Rock, etc. Tijdens zijn leven schreef hij 27 boeken over kunst, cultuur, jongeren, leidinggeven. Ook schreef hij talloze artikelen in vele bladen.
Tevens is hij spreker op events, congressen, seminars, in kerken, etc.

leen@continentalart.org
www.la-riviere.nl

Ria La Rivière, Rotterdam

Ria La Rivière ging met name vanaf begin jaren 80 meewerken in het Christian Artists Seminar, dat deed haar creatieve gaven ook goed. Zo begon ze te schrijven. Ze heeft nog steeds een column in het magazine Signs. Van haar hand kwamen 5 boekjes uit, waaronder een belangrijk werk over geestelijke manipulatie. Ze gaf de aanzet tot oprichting van een vereniging ter bestrijding van geestelijke manipulatie.
In 2006 besloot ze haar oude vak van mode weer op te pakken, dat resulteerde in een prachtige winkel voor mode en kunst op het Pijnackerplein 6B te Rotterdam-Noord (open ’s middags: woensdag- zaterdag).

ria@continentalart.org
www.chezmaria.nl

Els van der Vlist, Woerden

Els van der Vlist is schrijver, spreker en hbo- theoloog. Auteur van ‘Ik heb er genoeg van! – over liefde, lijnen en leven met God’ (2011, uitgeverij Boekencentrum). Ze is vaste columniste voor www.sestravrouw.nl. Ondertussen schrijft ze verder aan een volgend boek en leverde ze een bijdrage aan twee bijbelse dagboeken (Ark Mission en Boekencentrum). Ze is te boeken voor (s)preekbeurten en workshops. Meer informatie: zie website.

elsvandervlist@solcon.nl
www.elsvandervlist.nl