Muziek

Rene Hoornweg, Alphen aan den Rijn

Ik ben musicus, componist en dichter. Ik schrijf mijn liederen voornamelijk in het Portugees, maar een enkele keer in het Spaans, Nederlands en Engels. Minj liederen zou je kunnen omschrijven als ‘stichtend, vermanend en bemoedigend’. Ik tracht daarmee datgene wat ik zelf heb doorgemaakt te verhalen opdat anderen daar troost uit putten. Mijn gedichten, wel in het Nederlands geschreven, kunnen op dezelfde wijze worden omschreven. Via mijn website kun je, naast mij muziek ook links vinden naar gedichten en bijbelstudies en mijn Portugese site.

sjofarene@gmail.com
muziekrene.wordpress.com

Peter Koetsveld

Peter Koetsveld is een ervaren all round musicus. Speelt klarinet en basklarinet. Maakte onlangs de dubbel solo CD ‘ROOTS!’ met muziek van Bach, Bon en Curtis. Prachtig voor een concert of (sobere) kerkdienst. Maar jazz en Klezmer zijn hem ook niet vreemd. Is lid van het Kurios Klarinetkwartet en het lichtere Take Five. Is te vinden bij Nederland Zingt en de Kapel. Begon zijn carrière in Kaapstad bij het Cape Town Philharmonic Orchestra. Tevens een zeer ervaren klarinetdocent en (koor) dirigent.

Cora de Koning, Vlaardingen

Zangeres en zangpedagoge
Opleiding: conservatorium Rotterdam + Tilburg, diverse cursussen en opleidingen.
Naast Klassieke Muziek, ook raga's (Indiaas) en Taizé-soli (vele talen mogelijk), improvisaties al of niet met Boventoonzang.
Veel ervaring, sinds 2005 in improviseren en lesgeven met Boventoonzang. Ruime ervaring in lesgeven aan groepen. Zowel klassieke stemvorming voor koor/cantorij, of boventoonzingen voor zangers. Ook geschikt voor docenten of anderen die hun stem professioneel veel gebruiken, en daar aanwijzingen bij willen hebben.
Voor Taizé-diensten alleen reistijd- en reiskosten-vergoeding. Voor workshops 57 euro p/u (incl. BTW) en reistijd + -kosten. Privé- zangles: 34 euro p/u. Optredens: honorarium in overleg.

coradekoning@hetnet.nl
www.kingssong.nl

Renske de Leuw, Tilburg

Renske de Leuw is een veelzijdig harpiste, ze treedt op als soliste, orkestharpiste, kamermuzikante en verzorgt sfeermuziek. Renske wil mensen met haar concerten het wonderlijke klankspectrum van de harp laten ervaren. Daarnaast is harpmuziek is bij uitstek geschikt als sfeervolle omlijsting van een bijzondere gelegenheid. Wat dacht u van harpmuziek op uw bruiloft? Tijdens de ceremonie of juist bij het diner, de opening van een tentoonstelling of een rustgevend moment bij uw bedrijfsseminar. Renske weet hierbij de muziek moeiteloos aan te passen aan de sfeer van het moment.

renske@renskedeleuw.nl
www.renskedeleuw.nl

Noortje van Middelkoop, Voorthuizen

Als panfluitiste geef ik regelmatig concerten in binnen- en buitenland. Dit doe ik samen met andere musici, zoals Harm Hoeve, Martin Mans, Jan Lenselink, Gezinus Veldman en vele anderen. Ook werk ik mee aan koorconcerten, cd-, dvd- en tv-opnames. Ik speel graag diverse muziekstijlen: van klassiek tot eigentijds, van geestelijk tot populaire en folklore. Verder vind ik het leuk om mijn publiek bij de muziek te betrekken en het plezier erin over te brengen. Het is prachtig om dit werk te kunnen doen en mijn gaven te gebruiken tot Gods eer!

noortjevanmiddelkoop@hetnet.nl
www.noortjevanmiddelkoop.nl

Tobias Plansoen, Alphen a/d Rijn

Na zijn conservatorium opleiding in Utrecht te hebben afgerond, speelt Tobias sinds 2006 als elektrisch en akoestisch gitarist bij de band Sela. Nieuwe liederen schrijven voor de kerk is een missie die zijn hart heeft.
Naast Sela speelt Tobias in een Ierse Folk band 'Volluck over de vloer!' en heeft hij in 2011 zijn eerste solo cd uitgebracht getiteld: Stralend Licht.
Op zelfstandige basis is Tobias ook in te huren als gitarist en bandcoach.
Ga voor meer informatie even naar de volgende website's:

tobiasplansoen@gmail.com
www.tobiasplansoen.nl
www.selamusic.nl
www.volluckoverdevloer.nl

Roderick Mario van Tol, Maassluis

Ik ben drummer, audiovisueel technicus/producer/creator. Diploma School of Audio Engineering, Amsterdam ’93-’95. Werk zowel freelance als in mijn eigen Audiovisuele Studio “Studio 711”. Registreer, monteer en produceer. In bezit van Pro DVCAM.
Daarnaast schilder ik en fotografeer. Voor uw MultiMedia Presentatie.

rm.vantol@yahoo.com
studio711.jouwweb.nl
711audiovideoproductions.jouwweb.nl

Natasja Voordes

Natasja geeft al meer dan 17 jaar zangles en haar praktijk is inmiddels uitgegroeid van één naar vier locaties.
Deze zijn: Arnhem, Nijmegen, Winterswijk en Loerbeek (nabij Doetinchem en Didam).
Tevens wordt Natasja regelmatig gevraagd om zangcoaching te geven aan zangteams en koren.
Zij geeft op een enthousiaste en positieve manier zangles om zo het allerbeste uit de zangers en zangeressen te halen!
Uiteraard is het mogelijk om eerst op een proef zangles te komen.
Tijdens de zanglessen staan jouw wensen en persoonlijkheid centraal!
Ik zie naar je uit!

Wat zijn de mogelijkheden:

  • Zangles individueel
  • Twee personen
  • Coaching zanggroep en koren
  • Cadeaubon voor een zangles


info@natasjavoordes.nl
www.zanglesnatasjavoordes.nl

Hendrie Westra, Zwaagwesteinde

Mijn naam is Hendrie Westra en werk o.a. als uitvoerend musicus slagwerk. Aan de conservatoria in Leeuwarden en Groningen heb ik mijn diploma docerend - en uitvoerend musicus slagwerk behaald.
Dikwijls werk ik met marimba mee aan concerten, (koor) uitvoeringen en Erediensten. Dit veelal solo, maar ook met andere instrumentalisten. Het repertoire op marimba bestaat voornamelijk uit bekende geestelijke liederen en licht klassieke werken.
Naast de marimba ben ik freelance slagwerker en bespeel drumset/klein slagwerk (percussie, bongo's, conga's, djembe, shakers, barchimes etc) en pauken.

hendriewestra@kpnplanet.nl
www.hendriewestra.nl