Muziek

Michel Abspoel, Hoofddorp

Michel speelt voornamelijk Bb en C-klarinet. Daarnaast speelt hij steeds meer op niet- Westerse muziekinstrumenten, zoals duduk (bekend van ‘The Passion of the Christ’), kaval en tarogato.

… heeft veel ervaring opgedaan in Jazz Bigbands, Praise formaties, musicals (o.a. ‘Sheherazade’, ‘Nadien’, ‘Drie Stuiver Opera’, ‘Ruth’ en ‘Maria, meer dan een moeder’) en heeft ruime studio,- en (vertel) theater ervaring. Begeleidde o.a. Hannie Elstak en Ralph van Manen.

Thans speelt hij in diverse bands, met name blazersensemble GetReady, combo 4Him en is hij voornamelijk actief in klezmerband Nigun (betekenis: ‘gebed’ en/of ‘lied zonder woorden’). Klezmerband Nigun speelt o.a. op bruiloften, jubileumgelegenheden, geeft koffieconcerten en begeleidt kerkdiensten en/of startzondagen en Israël thema-dagen.

Met deze rijkdom van verschillende instrumenten en zijn ruime ervaring, weet hij wel de sfeer te raken…

mich0172@hotmail.com
Facebook
www.klezmerband-nigun.nl
abspoelinfo.info

Annelien Bij de Vaate, Serooskerke

Nieuwewegen.eu is een non-profit bureau, en richt zich op vernieuwing en talentontwikkeling. Annelien Bij de Vaate is de enige eigenaar. Annelien heeft haar wortels in het buitengebied én in de wereld van de Gospelkoren
Met gebruik van technologische ontwikkelingen is het doel om zangers, musici en organisatoren een stapje verder te helpen.
Fotografie in combinatie met poëzie is de kunstvorm waar Annelien op kunst- en cultuurroutes en in workshops mee naar buiten treedt.

abijdevaate@zeelandnet.nl
www.nieuwewegen.eu
www.zonenwater.nl

Adriaan de Bruin, Arkel

Als saxofonist-fluitist ben ik veelzijdig. Jazz, big band, Latin jazz, popsongs enz. Met mijn band: “Teach me to Night” bestaande uit 4 professionele musici (saxofoon-fluit, piano, bas, drums) kan ik mij aan veel omstandigheden aanpassen.
Van rustige achtergrondmuziek tot dansbaar repertoire. Daarnaast heb ik mijn oorsprong, het klassieke saxofoonspel, niet losgelaten en concerten ter promotie van het klassieke saxofoonrepertoire zijn nog altijd een uitdaging voor me.

In het dagelijks leven geef ik ook les en dirigeer amateur muziekgezelschappen.

a3aan_bruin@planet.nl
www.adriaandebruin.com

Dingeman Coumou, Alphen aan den Rijn

Dingeman Coumou was te horen in zeer uiteenlopende gelegenheden zoals concertzalen, kerken, culturele centra, theaters, aula's, congreszalen, studio's, landhuizen, kastelen, horeca etablissementen, musea, galeries, openlucht, etc.
Voor een avond onvergetelijk snarenspel op luit en/of gitaar kunt u hem uitnodigen voor:

  • het verzorgen van een concert of een concertonderdeel.
  • het creëren van een unieke ambiance bij een exclusief feest en/of diner.
  • het spelen van een muzikaal intermezzo bij symposia, koorconcerten, kerkdiensten of herdenkingsbijeenkomsten.
  • et verzorgen van de muzikale omlijsting bij literaire voordrachten, theaterprogramma's en multimedia presentaties.


“Muziek drukt uit wat in woorden niet gezegd kan worden.”

dingeman@coumou.nl
www.coumou.nl

Jan Willem van Delft, Hilversum

Na zijn studie jazzpiano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag ging pianist Jan Willem van Delft (1979) op verschillende muzikale terreinen aan de slag.
Als bevlogen pianist treedt hij op samen met Sharon Kips, Bigband The Convocation, blackgospelkoor Gospel Boulevard en met zijn jazztrio, waarvan in 2009 het debuut ‘All that Hymns’ uitkwam. Ook is hij als solist te boeken.
Naast optredens is Jan Willem te vinden in de studio. Inmiddels heeft hij zijn medewerking verleent aan ruim 45 CD-producties als pianist, arrangeur/componist en producer. In 2011 kwam zijn eerste solo CD ‘In Zijn aanwezigheid’ uit.

janwillem@jwaymusic.nl
www.jwaymusic.nl
www.facebook.com/janwillemvandelft
www.facebook.com/janwillemvandelfttrio

Cornélie Eleveld, Ewijk (Beuningen)

Op m’n Youtube-kanaal ‘Remake94’ combineer ik de Franse en de Nederlandse taal: Je kunt er dus zowel Franse chansons als Nederlandse (luister)liedjes vinden, van mezelf en anderen, met levensthema’s zoals ‘Vrijheid’, ‘Liefde’, ‘Religie’… Deze laatste is verweven door het hele kanaal heen… God zit in de Muziek.

Er staan chansons op van bekende chansonniers/-ièrres , zoals Yves Duteil, Mireille Matthieu en France Gall. Elly & Rikkert, Liesbeth List & Ramses Shaffy vertegenwoordigen grotendeels de Nederlandse muziek. Religieuze liederen zijn o.a. van Taizé en soms ook in de Engelse en Duitse taal.

Het doel is mijn Liefde voor de Franse taal & muziek en de Liefde voor God, te delen. Ik wil graag de mensen die ’t nodig hebben, helpen met (religieuze) muziek, het Frans en mijn zang. Ik hoop dat ’t je opbeurt en dat je ervan geniet…!

cornelieleveld@yahoo.nl
YouTube

Rob Favier, Groot-Ammers

Rob Favier verzorgt allerlei soorten optredens. Zij bestaan uit een mengeling van liedjes en verhalen waarbij het humoristische aspect duidelijk aanwezig is, maar wel met een ondergrond: het zoeken naar datgene wat zin geeft aan je dagelijkse leven. De muziek is een mengeling van cabaret en pop en alle teksten zijn in het Nederlands. Er zijn inmiddels vijf CD’s en drie boeken van zijn hand verschenen. Omdat hij theoloog is en bevoegdheid heeft om te preken, wordt hij ook zeer vaak gevraagd om in een kerkdienst of samenkomst niet alleen te zingen, maar de gehele dienst te verzorgen.

info@robfavier.nl
www.robfavier.nl

Marleen Fernandez Bakker, Zwolle

Klassiek gitaardocente met 20 jaar leservaring! Afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle en behalve in klassieke muziek, ook thuis in uiteenlopende stijlen; van o.a. popmuziek tot Opwekking en SingerSongwriting. Veel ervaring en geduld in het lesgeven aan kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking!

info@speelenderwijs.nl
www.speelenderwijs.nl

Ook maakt ze deel uit van het zang-gitaarduo NOON: Sandra Baars&Marleen Bakker, die rouwmuziek maakt. Zij maken zelf geschreven Nederlandstalige liederen w.o. speciaal ook voor kinderen, die te gebruiken zijn voor o.a. herdenkingsplechtigheden op scholen.

mail@noonrouwmuziek.nl
www.noonrouwmuziek.nl

David de Geus

Koordirigent (Hatikwa, Amsterdam Vocals, Kids Crew Utrecht).
Pianist (JvdE theaterprod. “We will rock you” en “Wicked”).
Muziekdocent (Goois Lyceum, Bussum).
06-14061944

dutchdegeus@yahoo.com

Peter Gros, Rotterdam

Ik ben zanger/gitarist/liedjesschrijver en heb al vele jaren opgetreden in het christelijke circuit. Mijn programma biedt de nodige variatie met rustige ballades (folk , country en bluesmuziek in eigen stijl) en snelle swingende country- rocknummers; met teksten die mensen (christen of niet) zullen aanspreken. Onder inspiratie schrijf ik regelmatig nieuwe songs over de God van liefde en Jesjoea de God van Israel.

Met muziek en liedintrodukties wil ik het koninkrijk van God in Jezus Christus op een creatieve manier brengen.

CD: Songs of Victory, op EO- en Grootnieuwsradio te beluisteren, geschikt voor kerk- en evangeliesatiewerk, optredens de hele week.

petergros@telfort.nl